| גִרְסָה | 1.1 |
|---|---|
| מוֹצִיא לָאוֹר | eVentSimplify |
| תאריך הוצאה | 18 ביוני 2016 |
| תאריך הוסף | 12 באוק׳ 2015 |
| דרישות Os | iOS |
| דרישות | Compatible with: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g, iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g |
| סה"כ הורדות | 1 |
| מחיר | Free |
תיאור
הקדמה אפליקציית PostSimplify היא אפליקציה נלווית המשמשת כדי לעזור לך לשתף פוסטים/הודעות עם אנשים שאתה מכיר. בעל חשבון PostSimplify יזמין אותך לשתף הודעות כמקדם ויזין את כתובת האימייל שלך המאפשרת לך גישה לפוסטים. הפוסטים יישלחו אוטומטית למכשיר הנייד שלך המאפשר לך לקדם הודעות אלו דרך חשבונות המדיה החברתית שלך. Social Media PostSimplify מאפשר לך לשתף פוסטים עם פלטפורמות המדיה החברתית העוקבים אחריהם: - Pinterest - Instagram - Twitter - טקסטים בטלפון (MMS) - פוסטים בפייסבוק (פורסמו אוטומטית - לא כלול באפליקציה) כיצד לשתף פוסט/הודעה בחר בחץ למטה מימין לאצווה ויוצגו ההודעות הזמינות שתוכל לשתף. סרגל ההתקדמות מראה בכמה שירותי מדיה חברתית נעשה שימוש לשליחת ההודעה. בחר את ההודעה כדי להציג את התמונה וההודעה המשויכת. כפתורי המדיה החברתית בתחתית מסך ההודעה משמשים לשיתוף ההודעה. בחר את שירות המדיה החברתית המתאים ופעל לפי כל ההוראות שעשויות להופיע. הצג פרטי אצווה בחר את הכותרת או את התמונה במסך רשימת האצווה כדי להציג פרטים על האצווה ולהגדיר את אנשי הקשר בטלפון שלך עבור האצווה. דוא"ל מבוא אתה אמור לקבל דוא"ל היכרות מזמינה אותך לשתף הודעות באמצעות האפליקציה הנלווית הזו ל-PostSimplify. הגדרת אנשי קשר עבור אצווה קיימות שתי דרכים להגדיר את אנשי הקשר בטלפון שלך עבור כל אצווה: - הצג את פרטי האצווה ובחר "ערוך אנשי קשר". - שלח הודעת טקסט לטלפון והגדר את אנשי הקשר שלך ממש לפני שליחת ההודעה.כפתור הפעלת מדיה חברתית זמנית אם יש לך צורך לשלוח הודעה יותר מפעם אחת או אם הייתה בעיה בשליחת הודעה בפעם הראשונה עבור מדיה חברתית מסוימת שירות, אתה יכול ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור השיתוף המושבת וניתן להפעיל אותו באופן זמני כדי שתוכל לשלוח אותו שוב.העדפות ניתן לבחור את שירותי ברירת המחדל של המדיה החברתית שלך בסעיף ההעדפות. בעת ביטול הבחירה בשירות מדיה חברתית הוא לא יופיע כאפשרות לשיתוף עבור כל ההודעות.